Advertising & events

Voor complete advertising campagnes kunt u ook terecht bij TagMyBus. Onder “TagMyBus Events” nemen wij de gehele branding & signing voor u uit handen tijdens evenementen en geven facilitaire ondersteuning. Onder “TagMyBus Advertising” verzorgen wij complete reclamecampagnes op touringcars. Wilt u ook profiteren van de mogelijkheden van buitenreclame en voor uw bedrijf/merk een complete touringcar wrappen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan op sales@tagmybus.com

TagMbus_bestickeringyBus Events

Tagmybus verzorgt evenementen:

  • Complete bus branding
  • Gedeeltelijke bus branding
  • Bus nummering
  • Event signing
  • Vlaggen & banieren
  • Spandoeken
  • Presentatiemateriaal

Tevens levert TagMybus Facilitaire ondersteuning en evenementen support:

1. Onze organisatie, gericht op organisatie en veiligheid
TagMyBus levert diensten met betrekking tot organisatie en veiligheid. In grote lijnen valt deze dienstverlening uiteen in twee aandachtsgebieden: facilitaire ondersteuning en evenementensupport. Daarnaast biedt TagMyBus veiligheidsadviezen ter bescherming van uw bedrijfsdoelen.

bus_branding2. Facilitaire ondersteuning
Voor ondernemingen, non-profit-organisaties of overheid: Advisering, interim-management, programma van eisen, offerte-vergelijking, quick-scan, veiligheidsplannen (BNP/calamiteitenplan), BHV, veiligheidsonderzoeken (in/extern), opleiding en training gericht op veiligheid.

3. Evenementensupport
Voor bedrijfsfeesten, festivals, concerten, beurzen, sportevenementen: Beveiligingsplannen (preventie-checklist, verkeers/vervoersplan), beveiliging, parkeerdiensten, bus- en pendelvervoer, op- en afbouwbegeleiding, catering, artiestenbegeleiding.

TagMyBus Advertising

TagMyBus verzorgt complete rijdende reclame campagnes voor langlopende en korte lopende campagnes. Voor meer informatie & offerte-aanvragen kunt u een mail sturen naar sales@tagmybus.com

TagMyBus ontzorgt de opdrachtgever of het reclame bureau door het complete traject van de reclame campagne uit handen te nemen:

1)    Verzorgt contact met de touringcarondernemer
2)    Verzorgt communicatie tussen touringcarondernemer en opdrachtgever / reclamebureau
3)    Begeleiding bij ontwerp en design van de touringcarwrapp!
4)    Begeleiding bij aanbrengen en verwijderen van de touringcarwrapp! 
5)    Professioneel advies in materiaal keuze
6)    Professioneel advies en begeleiding bij uitvoering

Met de TagMyBus campagne bus kunt u de touringcar voorzien van een halve of complete wrapping voorzien van uw reclameboodschap. Deze busreclame zal zorgen voor een snelle naamsbekendheid in de regio die uw voorkeur heeft.

De TagMybus Campagne Bus is
–    Een krachtig, duidelijke creatieve maar bovenal doeltreffend communicatie middel
–    Voordelig en aantrekkelijk geprijsd 
–    Keuze tussen lang en kortlopende campagnes
–    Inzetbaarheid wanneer u dit wenst (tijdstip en plaats)
–    Langdurige contactmoment met uw doelgroep

Mooi design en vormgegeven heldere uitingen werken als een uitstekende eyecatcher en garanderen een grote spontane naamsbekendheid en grote kijkdichtheid. De TagMyBus campagne bus is zeer succesvol in het creëren van een Top of Mind Awareness (TOMA genoemd).

Voor meer informatie over buitenreclame verwijzen wij u naar Het buitenreclame onderzoek