Nieuws

Tagmybus.com kijkt terug op een zeer succesvol eerste jaar (2015)

Tagmybus.com kijkt terug op een zeer succesvol eerste jaar (2015)

TTagmybus.com is ontstaan eind 2014, door bundeling van vragen, vanuit de markt of het mogelijk was om een universeel- en/of een standaard oplossing te creëren voor het voeren van reclame op touringcars, ook wel “Koersborden” genoemd. Na de succesvolle lancering van ons eerste product, het “Basis Frame”, heeft Tagmybus.com een snelle groei doorgemaakt qua productdiversiteit. Vanuit de markt kreeg Tagmybus.com ook verschillende vragen over product innovatie. Daarnaast werd het productgamma onder andere uitgebreid met:geursticks; geurstickhouders; sanitair- pakketten; zijnde producten die een oplossing bieden voor de vele wensen die leven in de markt.
In deze rol zit Tagmybus.com dan ook het liefst en voelt zich daar goed in thuis. Tijdens het eerste jaar hebben reeds meer dan 50 touringcarbedrijven kennis mogen maken met onze systemen. Hierbij kwamen verzoeken naar voren of wij ook onze frames “affabriek” konden leveren. Tagmybus.com heeft de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met meerdere fabrikanten. Dit heeft tot resultaat geleid. De eerste touringcars worden- en zijn- reeds afgeleverd en voorzien van de Tagmybus.com systemen. Inmiddels kunt u onze systemen “af fabriek bestellen bij VDL Bus & Coach,
MAN Bus & Coach, Evobus, Volvo en Scania Bus & Coach.

Tagmybus.com is inmiddels een trots Alliance partner van GPN waarmee het bedrijf een eerste stap heeft gezet naar haar internationale expansie. Naar aanleiding van dit lidmaatschap is het bedrijf momenteel in gesprek met verschillende potentiele partners in buitenland welke hebben aangegeven een Tagmybus.com te willen vertegenwoordigen. Op basis van deze ontwikkelingen verwacht Tagmybus.com dan ook in 2016 de eerste stappen te zetten naar een internationaal verkoopnetwerk met vestigingen in meerdere landen. Uiteraard blijft Tagmybus.com de markt en de ontwikkelingen nauwgezet volgen om deze zo optimaal te kunnen blijven bedienen.

Tagmybus systemen vanaf nu direct leverbaar uit de fabriek

Tagmybus systemen vanaf nu direct leverbaar uit de fabriek

Na de succesvolle lancering van ons eerste product, het “Basis Frame”, eind 2014/begin 2015, heeft Tagmybus.com een snelle groei doorgemaakt qua productdiversiteit. Vanuit de markt kreeg Tagmybus.com verschillende vragen over product innovatie. Zo kwamen er na het “Basis Frame”, de “Large en X-Large Frames”, op de markt. Daarnaast werd het productprogramma onder andere uitgebreid met: geursticks; geurstickhouders; sanitair- pakketten; Deze producten bieden een oplossing voor de vele wensen, die leven in de markt. In deze rol zit Tagmybus.com dan ook het liefst en voelt zich daar goed in thuis.

Tijdens het eerste jaar hebben reeds meer dan 50 touringcarbedrijven kennis mogen maken met onze systemen. Hierbij kwamen verzoeken naar voren of wij ook onze frames “af fabriek” kunnen leveren. Tagmybus.com heeft de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met meerdere fabrikanten. Dit heeft tot het volgende resultaat geleid. De eerste touringcars worden- en zijn- reeds afgeleverd en voorzien van de Tagmybus.com systemen. Inmiddels kunt u onze systemen “af fabriek” bestellen bij VDL Bus & Coach, MAN Bus & Coach, Evobus, Volvo en Scania Bus & Coach.

Tagmybus.com wordt officieel agent van Euraslog.com

Tagmybus.com wordt officieel agent van Euraslog.com

Euraslog streeft ernaar om de top fabrikant en consultant te zijn op het gebied van kinderveiligheid in het vervoer voor alle sectoren. Hierbij wordt een model gebruikt dat is gebaseerd op de service aan de samenleving; veiligheid; innovatie; efficiëntie en men richt zich daarbij ook op de op sociale verantwoordelijkheid.

Onze inzet is om aan de veiligheid van kinderen, gemeten aan de behoeften van onze samenleving, zo goed mogelijke te kunnen voldoen. Om dit te kunnen realiseren wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde middelen, die specifiek gericht zijn op het verbeteren van veiligheid en kwaliteit. Euroslag is op zoek naar internationale vertegenwoordiging en heeft voor Nederland, na zorgvuldig onderzoek, gekozen voor Tagmybus.com.

Derhalve hebben Euraslog en Tagmybus.com de handen ineen geslagen en gaan beide bedrijven zich richten op de doelstelling: om in/tijdens het vervoer, de kinderveiligheid te verbeteren en te optimaliseren. Tagmybus.com zal de komende maanden de volgende producten op de Nederlandse markt lanceren;

Kidy Bus Harness
Lancering April 2016

Geschikt voor het vervoer van kinderen in touringcars, personenauto’s en taxi’s
http://euraslog.com/en/products/kidy-bus-harness/

Kidy Safe
Lancering Mei 2016

Geschikt voor het vervoer van kinderen in ambulances
http://euraslog.com/en/products/kidy-safe/

Tagmybus.com wordt Alliance partner van GPN

Tagmybus.com wordt Alliance partner van GPN

Begin 2016 is Tagmybus.com een Alliance partner van GPN geworden. GPN staat voor Global Passengers Network en is een netwerk van touringcarbedrijven verspreid over meer dan 30 landen. Met dit partnerschap verbind Tagmybus.com zich aan een kwaliteitsnetwerk, vergroot het haar netwerk en is het een eerste stap naar internationale expansie.
Momenteel voert Tagmybus.com gesprekken met diverse potentiele partners in het buitenland die aangegeven hebben Tagmybus.com te willen vertegenwoordigen. Andere Alliance partners van GPN zijn; Scania, Continental, DAF, Daimler Evobus, VDL Bus & Coach, Vianor, Europart, Van Hool, Irizar, Azimut, Bridgestone, Indcar, Bikeliner, Rebel Roam, Euraslog en TomTom Telematics. Voor meer informatie omtrent de geschiedenis, missie en kwaliteit over GPN verwijzen wij graag naar; http://gpn.travel/quality/#history of kunt de reguliere website bezoeken: http://gpn.travel/

GPN Meeting Malta

GPN Meeting Malta

Onlangs heeft op Malta de eerste GPN meeting voor TagMyBus plaats gevonden. Tijdens deze 21ste meeting heeft GPN 2 nieuwe landen tot het netwerk welkom geheten, dit zijn Zweden met Björks Buss en Roemenië met Alis Grup. Met de aantreding van deze 2 nieuwe leden tot GPN is een dekking van 31 landen ontstaan. GPN is tevens gestart met een nieuwe fase om uit te breiden naar Azië en Latijns America. Ook zijn er nieuwe partners welkom geheten; Scania, Indcar, Continental Tires en TagMyBus. Tijdens deze meeting kregen wij de gelegenheid om ons bedrijf en service te presenteren. Zoals bij elke meeting kregen de leden de gelegenheid om het hoofdkantoor van de host te bezoeken. Zarb Coaches en hun Directeur Manuel Zarb hebben een aantal evenementen geregeld op het schitterende eiland Malta. Na deze succesvolle eerste meeting van 2016 beginnen de voorbereidingen al voor de meeting in November, deze wordt gehouden in Dublin.