Betalingsmogelijkheden

Wij ondersteunen de onderstaand betaalmogelijkheden:

iDEAL (Nederlands betaalsysteem)
Mastercard en Visa (internationaal)

Uw privacy
Bij ons worden uw creditcard, bank- en bankinloggegevens e.d. niet opgeslagen! Deze hebben wij als webshop niet nodig. U betaalt vooraf via uw eigen bankomgeving en/of Icepay. Via ons loopt u GEEN risico dat uw bankgegevens op straat komen te liggen. Alleen uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het verwerken van uw order(s) en direct mailing (indien aangegeven).

iDEAL (gratis)

 

Als Nederlandse internetbankierder bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kunt u gebruik maken van iDEAL als betaalmethode. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het verschil is alleen dat het bedrag, rekeningnummer en naam al in het betaalsysteem staan, zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. U hoeft alleen de betaling goed te keuren middels uw vertrouwde methode. iDEAL transacties laten wij door Icepay uitvoeren. Voor ons goedkoper en daarom voor u gratis. Het voordeel van iDEAL is dat wij na enkele seconden na uw betaling al direct de status van de betaling kunnen zien, zodat wij meteen uw bestelling kunnen verzenden. Kiest u voor iDEAL, dan heeft u uw bestelling meestal binnen 2-3 werkdagen in huis. Lees alles over iDEAL op www.ideal.nl. Kosten voor iDEAL betaling worden NIET aan u doorberekend. Wij proberen u als klant te stimuleren iDEAL te gebruiken. Wij kunnen uw betaling gelijk verwerken, zodat we meteen kunnen verzenden. Dit kostons minder tijd en administratie, daarom zijn de transactiekosten voor onze rekening!

 

Visa, Mastercard

 

Wij besteden creditcard transacties via Visa en Mastercard uit aan Icepay. Dit is een betaalprovider die als tussenpersoon functioneert. Via deze provider heeft u de keuze uit Visa en MastercardPlaats uw bestelling en selecteer uw betaalmethode. Wij zien binnen enkele minuten of de transactie succesvol is. Een snelle en veilige manier van betalen. Mocht u het proces afbreken krijgt u na 1 uur en na 25 uur alsnog een betaallink. Aangezien de creditcard maatschappijen een aanzienlijke fee vragen, zijn we genoodzaakt hiervoor bij (totaal)aankopen boven de € 100,- een toeslag van 4% te vragen voor deze manier van betalen.

 

CVC of CVV code bij Creditcard betalingen?

 

Bij betalingen middels Visa en Mastercard heeft u een CVC of CVV code nodig voor extra beveiliging voor online transacties. Deze staat op de achterzijde van uw creditcard vermeld. Indien de CVC-code van uw creditcard uit meer dan 3 cijfers bestaat, dan zijn alleen de laatste 3 cijfers noodzakelijk.

 

Wat is 3-D Secure en SecureCode bij Creditcards?

 

3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer, omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt middels een PIN code.

 

Hoe werkt het?

 

Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader. Doug Harvey Womens Jersey